Indtag verden med et stærkt team og en meningsdrevet kultur


AKTIVERENDE WORKSHOPS

Mennesker, drevet af mening, er motiverede. De ser udveje, hvor andre ser stopskilte. De har overskud til at være nysgerrige, tænke et skridt videre, møde nye mennesker og træde på speederen.  

Mennesker, der er i en krævekultur, har mindre overskud til at tænke nyt. De falder let ned i offermentalitet og internt sniksnak. De mister grebet om kunderne, og det kick, de før fik ud af at gøre andre glade, flytter sig til abstrakte vækstmål, key performance index, best practice og konkurrentanalyser. 

Culture eats strategy for breakfast.
— Peter Drucker
 

KONKORDIA’s workshops er for ledere, der:

  • Ønsker at udvikle deres medarbejdere/ledergruppe og få dem til at tage mere ansvar og have mere glæde i hverdagen - også på arbejdet.

  • Oplever udfordringer med samarbejde og kommunikation.

  • Har erkendt, at evnen til at samarbejde og skabe flow påvirker virksomhedens resultater.

  • Ser værdien i en fundamental kostomlægning hen mod det positive mindset, den sjove hverdag og de meningsfulde mål – i stedet for en evig fastfood af problemer, kalorieløse konflikter og negative tænkemønstre.

Jeg faciliterer strategidage, værdidage, samarbejdsdage, lederkursus og salgsdage – alt sammen tilpasset til de behov, der er i din ledergruppe eller afdeling.

Effekten er et leder- og medarbejderteam, der får et tydeligere fokus på formål, mening, motivation og ansvar.

Troels Brink har ganske særlige faciliteringsevner. Som workshop leder evner han såvel at samle gruppen som at være opmærksom på den enkelte deltagers særlige egenskaber både individuelt og som del af gruppen. Troels udfordrer ”plejer” ved at opstille dilemmaer og gå på klingen. Han gør det imidlertid elegant med respekt og blik for det enkelte individs personlighed og gruppens eventuelle kultur. På denne måde faciliterer Troels , at deltagerne får forbedret deres muligheder for at kunne opfylde deres potentiale både i forhold til fremtidig udvikling og nuværende målsætninger.
— Morten Jakobi Nielsen, VP Group People Development, Dustin
 

Sådan ser nogle af mine workshops ud:

STRATEGI i VIRKELIGHEDEN 

Vi arbejder med at synkronisere en fælles, konkret plan for, hvor I vil hen. Hvordan vil I have det på rejsen derhen? Og hvad der er jeres fællesforståelse for succes (ikke kun på tal, men også målt på kulturen). I lærer, hvordan I udnytter hjernens opbygning til at nå mål, og integrere en strategi, der virker.

1-2 dage (Skanderborg) 

EN ANSVARSFULD KULTUR SOM FUNDAMENT FOR VÆKST

Vi identificerer og redefinerer de kulturtræk, der holder jer tilbage, og som fastlåser jeres fremdrift. I får træning i at opdyrke en ny, stærk kultur, der bringer jer ind i den fremtid, I ønsker at arbejde i.  

1-2 dage (Skanderborg) 

KOMMUNIKATION DER FORSTÅS - OG IKKE MISFORSTÅS

I lærer centrale NLP-værktøjer til banebrydende, hjernebaseret kommunikation, der styrker den udviklende samtale, eliminerer misforståelser, når der sættes mål, og understøtter den gode, men svære samtale. I trænes i at præsentere, stå foran mennesker, slippe begrænsninger og selv få følelsen af at være interessante at høre på.

1-2 dage (Skanderborg) 

Troels har formået på en god og konstruktiv måde, at skabe en god holdånd og få os til at arbejde sammen som et team. Jeg vil gerne takke Troels for, at han har ændret vores arbejdsplads til et dejligt sted at være ansat, og givet os motivationen tilbage.
— Anna-Marie Schmidt, Salgschef Vest hos Grafiket

Nysgerrig på, hvor langt du kan flytte dit team på én dag? 

Det allerførste skridt er at ringe til mig i dag - T. +45 6133 5511, og fortælle om din situation. 

Så er du allerede videre.