Din succes har brug for,
at du er der for dig

LEDERENS HELIKOPTERTUR

Personlig sparring på din lederrolle og din hverdag. Her er din mulighed for at udvikle dig personligt og forretningsmæssigt, identificere nye vinkler og uudnyttede muligheder, opbygge momentum og realisere din selvindsigt og klarhed til bedre præstationer og resultater i din virksomhed. 

Lyt ikke til dit ego, der er bange for at miste ting og status. Lær en ny form for bevidsthed, som du ikke kan undvære i fremtiden.
— Troels Brink
 

Det er dig, jeg taler til:

  • Du oplever, at udfordringerne overhaler gevinsterne ved at være dig.

  • Du bruger langt mere energi, end du får – og du har efterhånden svært ved at øjne din personlige succes.

  • Du er udfordret på at få din hverdag til at hænge sammen. Før havde du tid til det, der var sjovt — udvikling af nye produkter, salg til glade kunder, visionære og skøre mål. Nu er du opslugt af konflikter, løse ender og mangel på ansvarlighed.

  • Du er frustreret over, at dine medarbejdere ikke gør det, du beder dem om. De spørger dig også ofte om ting, som de selv sagtens kan løse. Hvorfor tager de ikke ansvar?

  • Dine medarbejdere har svært ved at samarbejde, personaleproblemer fylder for meget, og det er (for) svært at arbejde med mennesker.

Ved 1:1 ledersparring kan vi mødes fysisk eller på telefonen. Det er op til dig.

Længden på forløbet bestemmer du også selv. Men uanset rammen, så udarbejder vi den vision, som du brænder allermest for at gå hjem og føre i mål
- og du får værktøjerne og støtten til at gøre det.

Jeg har igennem de seneste 3 – 4 år haft en del coachingseancer med Troels. For mig er det tid til fordybning i en travl hverdag, forankring og efterfølgende ændret adfærd med rigtig gode resultater til følge.
— Mikael Duchwaider, Head of SMB DK, Dustin A/S
 

Det får du personligt:

  • Du får en grundlæggende erkendelse af, at du ikke er afhængig af andre mennesker. Overhovedet. DU bestemmer, hvor meget livskvalitet du har.

  • Du finder frem til livsstrategier, der gør dig glad, og får opdateret dit eget selvbillede.

  • Du får en form for urokkelighed. En mental overhalingskraft og et personligt overskud til at gøre det, der er det rigtige for dig.

Med andre ord: Du får evnen til at lede dig selv og andre på højeste niveau.

Efter et par fantastiske dage sammen med dig, gav du mig inspiration til at formulere min livsvision. Jeg har tænkt på det i nogen tid, da det i arbejdssammenhænge er naturligt at arbejde med - straks noget sværere, når det bliver personligt. Næste skridt bliver stille og roligt at at få min vision nedbrudt gennem din model og til sidst udmønte den i konkret adfærd.
— Søren Kriegbaum , Filialchef, STENA RECYCLING A/S

Kunne du tænke dig, at det var anderledes? 

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du er klar til at trække linjen og stoppe udsalget af de bærende værdier.

Ring til mig i dag - T. +45 6133 5511 og lad os tage en kort, afklarende samtale.