Bevidst kompetente netværk

Du har mulighed for at deltage i givende og udviklende netværk, når du har gennemført mindst én af disse uddannelser:

  • HNLP/NLP Business Practitioner

  • HNLP/NLP Master Business Practitioner

Konkordia tilbyder både et Business netværk og et Integreringsår; i begge netværk vil du mødes med ligesindede, men fokus er lidt forskelligt:

 

Business netværk

HNLP og NLP er redskaber, der bør bruges dagligt - både privat og professionelt. Som de fleste nye redskaber og handlemønstre, kræver de fokus og bevidst træning, før du bliver først bevidst kompetent og siden tager dem med dig som en ubevidst kompetence, hvor du som det naturligste i verden bruger redskaberne i din hverdag.

Med HNLP/NLP business-netværket ønsker jeg at skabe rum til at implementere disse kompetencer, så du bliver i stand til at anvende dem ubevidst. Du vil endvidere få den nyeste viden på området.

 
 

Integreringsår

Integrerings-året er specifik personlig udvikling.

Jo mere du finder ind til kernen i dig selv, jo nemmere bliver det at være dig, og jo nemmere bliver det for både dig og dine omgivelser. Du har formentlig oplevet beviser på det allerede, og alligevel kan det være svært at forestille sig, hvor langt en forandring egentlig vil gå.

Jeg ønsker at støtte dig i din videre udvikling mod et fantastisk liv. Herunder at integrere de værktøjer, indsigter mv., du tidligere har lært.

 
 
At tilegne sig nye redskaber er en proces.
At implementere dem i hverdagen og bruge dem dagligt er en færdighed.
— Troels Brink
 

Din facilitator

Underviser og facilitator er Troels Brink. Troels er kendt for sin unikke evne til at føre mennesker gennem udviklingsprocesser, der gør dem i stand til at lede sig selv og andre på højeste niveau.

Han ved alt om at kæmpe den ulige kamp, der opstår, når man stræber efter at gøre det så godt, man overhovedet kan – men desværre med afsæt i gamle overbevisninger og ubevidste livsstrategier. Troels har den særlige værktøjskasse, der skal til for at erstatte uhensigtsmæssige mentale blokeringer med nye, meningsdrevne og værdibaserede mønstre. 

Troels Brink

Troels Brink