Glade kunderUdsagn fra HNLP/NLP-studerende

 


Succes gennem andre

Som leder glædes jeg altid over at se medarbejdere vokse både fagligt og personligt. Og alt for ofte har jeg set, at man udnævner fagligt dygtige medarbejdere til leder alene på baggrund af deres faglighed og glemmer så at klæde dem på med de personlige og menneskelige lederkompetencer, hvilket kan give trælse oplevelser, for både medarbejdere, virksomhed og ikke mindst lederen selv.

NLP står for mig som det oplagte valg til at udvikle disse kompetencer. Så da en af mine medarbejdere blev udnævnt til souschef, valgte jeg at forslå ham denne uddannelse.

Han har nu været i gang i 3 måneder og er ikke færdig endnu, men jeg oplever en verden til forskel i hans adfærd som leder. Hvor han tidligere vidste alt om ledelse i teorien er han nu virkeligt trådt i karakter og udfører det også i praksis. Han taler meget om værdier og værdiansættelse og om den selvindsigt han har fået på så kort tid. Han glæder sig til hver gang han skal afsted og til at prøve de ny tillærte værktøjer.

Det er en fornøjelse at følge ham på sidelinjen og se hvordan han vokser som leder, har succes og derved også skaber succes for andre i afdelingen. Hans egen leder skal i øvrigt afsted på selvsamme uddannelse til efteråret, så de sammen bliver et stærkt lederteam.

Charlotte Riberholt
Adm. direktør, Skanderborg Park ApS

 


Mange spændende frø

Der er plantet mange spændende frø og lige nu blomstrer særligt en bevidsthed om det jeg kan og det jeg kan gøre endnu bedre for at få et endnu bedre liv.

Særligt ”dualismerne” er brugbare, kommunikationsværktøjerne er anvendelige og for mig at relationen nogle gange vinder over reglen

Heidi Birkeholm
HR Partner, Dustin A/S

 


Jeg kan bruge det hver dag

Jeg vil få meget lettere ved at passe mit arbejde og tage de vanskelige samtaler & beslutninger. Jeg kan bruge det hver dag til at skabe en god kultur + gode tilstande/rapport ved – også – de svære samtaler!

Du er et fantastisk dejligt menneske, der har hjemme i dig selv – meget stor integritet – ”Herre i eget hus”. Jeg føler mig meget tryg i dit selskab.

Janne Lenz
Afdelingsleder SFO, Skanderborg Realskole

 


Bevidst kompetent

Jeg synes dét, at se effekten af det jeg har lært smitte af på andre er meget værdifuldt. Så ved jeg at det virker og at jeg har lært noget.

Jeg er blevet bevidst kompetent, og samtidig har du åbnet for en dør, hvor jeg står og kigger ud på 1 mill. døre som skal udforskes.

Du er en FANTASTISK underviser. Nærværende, inspirerende, tillidsfuld.

Lisbeth Löffgreen
Design Manager, Vero Moda


Super interessant og inspirerende

- har ikke fortrudt et øjeblik

Personligt udbytte af uddannelsen:

  • Jeg er blevet rolig og afbalanceret

  • Jeg er blevet bevidst om ordet nej

  • Jeg er blevet bevidst om at være til stede og prioritere

  • Jeg er blevet bevidst om smartøfs og effekten af denne

Arbejdsmæssigt udbytte af uddannelsen:

  • Jeg er blevet rolig i mine møder og præsentationer

  • Jeg er blevet bevidst om kroppen og spørger ind til det

  • Jeg er blevet bevidst om kalibrering og anvender det aktivt

Claus Kousgaard Larsen
Senior Manager, Bang & Olufsen

 
 


Overensstemmelse mellem indre og ydre succes

“Gør dig selv den tjeneste at bruge et par timer i selskab med Troels og hør mere om HNLP/NLP. Uanset hvor du er i livet, og hvad du beskæftiger dig med, så giver uddannelsen dig en fantastisk mulighed for at skabe positiv forandring i dit liv, bryde negative mønstre og blive en endnu bedre udgave af dig selv.

Personligt fik jeg rigtig meget ud af uddannelsen og har svært ved at fremhæve én ting. Men at skabe balance mellem kroppens tre intelligens centre, skabe overensstemmelse mellem indre og ydre succes, finde og dyrke de gode tilstande, være mere fleksibel etc. var vigtige elementer for mig. Samtidig får man mange spændende teorier og anvendelige metoder med i værktøjskassen; blandt andet de modeller, der med ganske få trin styrer al vores adfærd - og kan ændre den!

Troels har tydeligvis stor faglig viden indenfor området og er en fremragende formidler.”

Morten Fusager
Specialkonsulent, Gældsstyrelsen

 


En stor hjælp i mit daglige arbejde med salg og ledelse

Efter at have gennemført uddannelsen er jeg blevet meget mere opmærksom på, om det ydre og indre hænger sammen. Hvis der er mismatch mellem det ydre og indre, så kan jeg nu finde et alternativ til det jeg foretager mig i en situation. Jeg er også blevet meget bevidst om, hvordan jeg lytter til andre, og kan derved bedre forstå deres hensigt. En stor hjælp i mit daglige arbejde med salg og ledelse.

Kim Elgaard
Security Specialist, Arrow ECS Denmark


Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv

Personlig coaching og NLP/HNLP uddannelsen er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Mit liv har taget en meget positiv drejning både privat og arbejdsmæssigt.

Jeg ønsker for alle at de skal opleve den glæde og lykke der er forbundet med at være i kontakt med sig selv og sin ressource tilstand.

Katrina Kristensen
Sales manager transport division, Kvadrat A/S

 


Succes i mit liv

Jeg vil gerne give Troels Brink min varmeste anbefaling. Jeg har taget HNLP/NLP business practitioner uddannelsen hos Troels og det har været uvurderlig for mig - jeg bruger det hver eneste dag - både arbejdsmæssigt og privat.

Læren om hvordan vi mennesker er "skruet sammen" kombineret med, hvordan jeg konkret kan bruge denne viden, har gjort min hverdag og mit lederjob meget sjovere og bedre. Jeg har lært, hvad jeg selv kan gøre for at skabe succes i mit liv- og hvordan jeg kan være med til at skabe de samme rammer for andre.
Det har været stærkt at realisere, at jeg selv bestemmer, hvordan jeg lader mig påvirke - og det kommer mig til gavn hver dag.

Troels har hele vejen igennem på uddannelsen skabt et miljø, hvor alle rummes og respekteres for den man er - og hvor der er plads til den enkelte, hvor man end er på sin udviklingsrejse. Han lever i høj grad, hvad han har lært os. Hvis du vil noget godt for dig selv og dine omgivelser - så kontakt Troels for at høre mere.

Gitte Skindhøj Vindum
Sr. Project Manager, Process Excellence at Bang & Olufsen

 


Mindre modstand i hverdagen

I mit samarbejde med Troels har jeg oplevet Troels som supermotiveret altid velforberedt og en rigtig dygtig formidler.

Jeg har fået rigtig meget ud af samarbejdet. Både privat og professionelt. Primært oplever væsentlig mindre modstand i hverdagen. Mange komplekse situationer er blevet nemmere at håndtere.

Men det har også givet mig en indsigt i hvordan min egen person påvirker andre i negativ og positiv retning. I særdeleshed hvordan mere eller mindre af min personlighed kan gøre det nemmere eller sværere at opnå et mål.

Kristian Rohde
Teamleder Salg, Dustin Group


Det virker!

Troels har for mig været, og er stadig, en uundværlig hjælp og inspiration i mit arbejde med Passion For Unge. Troels formår at skabe konstruktive forbindelser mellem mine tvivler og mine ønskede mål. Efter kort tid og en villighed til at rykke sig, kan Troels få mig til at opnå ting som havde taget mig selv lang tid, at nå frem til. Det virker! Jeg kan kun anbefale Troels og hans behagelige måde, at fremme menneskers bedste evner på.

Jeg har haft stor nytte af Troels som iværksætter. Jeg er idag stolt af, hvor langt jeg allerede er kommet.

Kasper Schram
Passion For Unge, Foredragsholder/iværksætter

 


Styrket i forhold til at levere

Det kræver mere end kendskab til teknikker og værktøjer for at være en dygtig og succesrig sælger. Når det kommer til at videreformidle alle fordelene ved et produkt eller en service, handler det ikke bare om at levere budskabet. Det handler om at tilpasse sin kommunikation til modtageren af denne, og her er faglig viden ikke nok. Det handler som regel om mennesker. Når det handler om at forbedre sine mellem- og medmenneskelige kommunikationsevner, har Troels Brink og KONKORDIA formået at udvikle et koncept, der klæder sælgeren på til at håndtere de udfordringer, denne oplever i den moderne salgs- og kommunikationsverden. Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder til også at anvende KONKORDIA, da vores sælgere, der har været gennem forløbet, i dag står styrket i forhold til at levere den vækst i resultaterne, der er en naturlig del af rollen hos os.

Morten Jakobi
Dustin, VP People & Culture

 


Medarbejdertilfredshed, vækst og øget indtjening

Jeg har været så heldig at arbejde sammen med KONKORDIA igennem de sidste 5 år. Troels har styret Grafiket igennem et vellykket generationsskifte, gået alle processer igennem i sømmene, og været stærkt medvirkende til, at vi i dag har en medarbejdertilfredshed helt i top. Samtidig oplever vi øget vækst og indtjening. Igennem uddannelsen HNLP / NLP Business Practitioner har jeg fået mere struktur ind i hverdagen, mere succes i at kommunikere, og som ekstra bonus kan nævnes at jeg har fået bedre balance imellem mit privat - og arbejdsliv.

Troels er inspirerende, ambitiøs, seriøs og helt utrolig rolig. Han har evnen til at formidle, være nysgerrig og gennemføre en forandring.

Lene Vinther
Grafiket, Teamleder, Intern Salg

 


En blivende effekt

For mig har mødet med NLP/HNLP hos Troels været en yderst positiv oplevelse. Jeg har været på mange kurser og uddannelser i tidens løb, men dette forløb har haft en blivende effekt for mig og har efterladt mig langt stærkere i min relation med andre mennesker – privat og professionelt. Og nu med en langt større forståelse af kræfterne i mit eget tankesæt. Det kan kun anbefales.

Jens-Henrik Jensen
Politikommissær


Vildt godt setup

Du har et vildt godt setup i dit uddannelseslokale. Jeg fik fornyet energi og en masse nye idéer, ikke kun omkring mit job, men også udenfor jobbet. Jeg føler helt klart, at jeg lærte noget nyt idag. Det lover rigtig godt for den uddannelse du vil tilbyde. Jeg glæder mig i hvert fald.

Morten Wølke
Teamleder Produktion, Grafiket A/S

 


Ord på vores værdier

Vi var et nyt marketingteam, som havde brug for at få sat fælles kurs og værdier for vores arbejde.

Troels faciliterede en fantastisk dag, hvor vi for første gang rent faktisk fik ”talt” sammen. På trods af, at han ikke kendte os som personer, formåede han at skabe en tryg, åben og ærlig ramme om dagen. Det virkede næsten som om, at han kendte os på forhånd.

Da vi kom, var alle fokuserede på egne opgaver og silotænkning og vi ikke agerede som et team.

I løbet af workshoppen fik vi sammen sat ord på vores værdier, hvordan vi ønskede at samarbejde og fremstå som et team. Vi fik også lært at rose hinanden (hvilket var svært i starten at gøre og modtage) – et aspekt, som vi har praktiseret efterfølgende på alle teammøder.

Det er utroligt, hvor meget en enkelt dag kan betyde.

Marlene Birk Puggaard
Marketing Manager, Arla Foodservice

 


Lettere at nå mine mål

Jeg har over en periode på 3-4 måneder haft et forløb med Troels Brink, som skulle give mig bedre struktur samt overskud og dermed bruge energien rigtigt i en travl hverdag. Resultatet har jeg været ovenud tilfreds med og er kommet længere, end jeg havde turde tro på fra starten af. Han har givet mig gode værktøjer til, hvordan jeg bedre håndterer udfordringer. Det har gjort, at i dag er bedre til at fokusere på de rigtige ting i stedet for at bruge energien, hvor jeg alligevel ikke kan gøre en forskel. Min hverdag er blevet mere overskuelig og har givet et personligt overskud, som gør det lettere at nå mine mål.

Mikkel Skougaard Pedersen
Account Manager, Dustin A/S


Klar til den fremtidige vækst

Vi savnede en overordnet struktur i virksomheden og sparring til ledelsen i forhold til den fremtidige retning.

Vi fik kontakt til Troels efter en fra vores vennekreds anbefalede ham. Efter et par samtaler, fandt vi at Troels kan noget som vi ikke kan, mhs. til ledelse og struktur. Samtidig har han et positivt menneskesyn og det var vigtigt for os, derfor indledte vi samarbejdet.

Troels har bidraget til at der er skabt et godt fundament i virksomheden, så vi nu er klar til den fremtidige vækst.

Samtidig har Troels bidraget til, at vi får mest muligt ud af vores Advisory Board-møder og får implementeret det vi beslutter i hverdagen.

Laila og Per Vangsgaard
Ejere af Cost:bart

 


Højt fagligt niveau

Jeg har haft fornøjelsen af at have Troels som både underviser og coach. Som underviser er Troels velforberedt, men giver også plads til det, der bare sker i rummet. Det er tydeligt, at han har et højt fagligt niveau, som jeg kun kan blive imponeret over. Han er en dygtig formidler, der kommer med gode eksempler, hvilket i min optik fremmer forståelsen for det, der bliver undervist i. Derudover er han nærværende og jeg fornemmer tydeligt hans engagement og lyst til at gøre noget godt for andre. Det samme sker, når han coacher. Jeg har altid følt mig tryg, når jeg har siddet overfor Troels. Han er nærværende og sætter sig selv ud af spil, så fokus kun er på mig og den problemstilling, jeg står i. Han er anerkendende og nysgerrig og formår at stille de helt rigtige spørgsmål, der giver forandringen.

Ann-Kirstine Helwig Pedersen
Pædagogisk Leder, Aalborg Kommune