Leder du efter en NLP-uddannelse i Aarhus?

KONKORDIA har beliggenhed i Skanderborg - kun 20 min. fra Aarhus C

 

fremtidens leder?

kræver indsigt i sig selv og andre

 

NLP-uddannelse nær Aarhus

Vil du gerne tage en NLP-uddannelse nær Aarhus? Og vil du gerne at den kan bruges professionelt? Så er muligheden lige her i Skanderborg.

Her kan du nemlig tage uddannelsen fyldt med udvikling af dig selv og andre. Du bliver en del af en uddannelse, som hjælper dig til at finde den bedste udgave af dig selv og blive god til at lede dig selv og andre. Du bliver udfordret og lærer at anvende redskaber, metoder og teknikker, som gavner dig både nu og på lang sigt.

For at øge værdien og udviklingen har vi integreret den nyeste viden om hjernen, så vi også tilbyder HNLP-uddannelsen samtidig. HLNP er en naturlig efterfølger til NLP, og vi underviser derfor i begge dele og sikrer endnu mere udvikling.

HNLP er opfundet af John Overdurf og Julie Silverthorn og er opstået ud fra hvordan vi bruger vores hjerne optimalt til at finde den måde, vi ønsker at være og lede på.

En HNLP/NLP Business Practitioner-uddannelse handler om at få sammenhæng mellem indre og ydre succes, og vide hvordan du opnår det. Vi udvikler evnen til at arbejde sammen med andre mennesker, så ledelse og samarbejdet bliver let og målrettet. Der er fokus på selvledelse, kommunikation, ændring af adfærd, motivation, målsætning og præsentation.

Vores bevidste sind rummer ca. 5-10% af vores hjerne-kapacitet, og det har derfor stor betydning også at være i stand til at inddrage det ubevidste sind og bruge den fulde intelligens.

Neuro Linguistisk Programmering (NLP) er opfundet af Richard Bandler og John Grinder, og hos os har vi taget de bedste værktøjer og integreret i en professionel hverdag, så de både kan bruges i virksomheden og privat.

Vores fascination af HNLP og NLP tager udgangspunkt i, at det ikke er en teori, men noget som allerede fungerer hos dygtige mennesker. Du virker derfor også i praksis.

Grundstenen i NLP er modelling, som går ud på at modellere en person, som er rigtig dygtig (excellent) til det du ønsker at kunne. På den måde kan du nå frem til hvad du skal gøre for at blive excellent.

De første 3 personer, som Bandler og Grinder modellerede var terapeuterne Fritz Perls, Virginia Satir og Milton Erichson. De var bl.a. excellente til at skabe tillid i relationer med klienterne. I dag bruges teknikkerne overalt, hvor det handler om samarbejde, salg, ledelse og kommunikation.

Med NLP-uddannelsen skaber du en mere positiv, stabil og god hverdag. Vi gemmer alle sammen på potentiale, som kan gavne os selv og andre. Med HNLP/NLP Business Practitioner får du netop muligheden for at slippe dig løs i livet uden begrænsninger. På uddannelsen arbejder vi nemlig med tanker, følelser og holdninger som giver dig adgang til det du ønsker.

Så kunne du også tænke dig at give DIN hjerne forandring, så vælg en NLP-uddannelse hos os.

Vil du læse hvad tidligere kursister synes om uddannelsen, så se her: https://www.konkordia.dk/feedback/