Leder du efter en NLP-uddannelse i Aarhus?

KONKORDIA har beliggenhed i Skanderborg - kun 20 min. fra Aarhus C

 

fremtidens ledelse?

det kræver indsigt i dig selv og andre

 

NLP-uddannelse nær Aarhus

Vil du gerne tage en NLP uddannelse i Århus? Så find os i Skanderborg. Her har du nemlig mulighed for at tage uddannelsen, hvor du får muligheden for at udvikle dig selv og andre. Du bliver en del af en uddannelse, som hjælper dig til at finde den bedste udgave af dig selv. Du bliver udfordret og lærer at anvende redskaber, metoder og teknikker, som gavner dig både nu og på lang sigt.

Hos os har vi integreret den nyeste viden om hjernen, så vi også tilbyder HNLP-uddannelsen samtidig. HLNP er en naturlig efterfølge til NLP, og vi underviser derfor i begge dele.

En HNLP/NLP Business Practitioner uddannelse handler om at få sammenhæng mellem indre og ydre succes. Vi udvikler evnen til at arbejde sammen med andre mennesker, så ledelse og samarbejdet bliver let og målrettet. Der er fokus på selvledelse, kommunikation, ændring af adfærd, målsætning og præsentation.

NLP er opfundet af Richard Bandler og John Grinder.

Grundstenen i NLP er modelling, som går ud på at modellere en person, som er rigtig dygtig (excellent) til det du ønsker at kunne. På den måde kan du nå frem til hvad du skal gøre for at blive excellent.

Det er ud fra modelling af excellente personer, at NLP-modellerne er kommet frem. De første 3 personer, som Bandler og Grinder modellerede var terapeuterne Fritz Perls, Virginia Satir og Milton Erichson. De var bl.a. excellente til at skabe tillid i relationer med klienterne. I dag bruges teknikkerne overalt, hvor det handler om samarbejde, salg, ledelse og kommunikation.

Med NLP-uddannelsen skaber du en mere positiv, stabil og god hverdag.  Vi gemmer alle sammen på potentiale, som kan gavne os selv og andre. Med HNLP/NLP Business Practitioner får du netop muligheden for at slippe dig løs i livet uden begrænsninger. På uddannelsen arbejder vi nemlig med tanker, følelser og holdninger som du ikke er vant til at bruge.

Du kommer efter uddannelsen ud med evnen til at kommunikere, lede og motivere dig selv meget bedre. Du får en selvindsigt som er med til vække noget i dig så du er klar på at slippe dig løs i livet uden nogen begrænsninger.

Så kunne du også tænke dig at give DIN hjerne forandring, skal du vælge din NLP uddannelse Århus.