HNLP og NLP Uddannelse

Vil du også udvikle dig selv og andre? Så er NLP-uddannelsen noget for dig. Med en NLP-uddannelse lærer du metoder, teknikker og redskaber, som hjælper dig til at finde dine ressourcer frem og bruge dem til at få succes.

Uddannelsen er beregnet til dig, som ønsker en udvikling af sig selv. Det kan være alt lige fra at blive bedre til at lede, præsentere, sætte mål, arbejde sammen med andre, tage den svære samtale, få bedre selvværd og selvtillid, forbedre en adfærd eller hvis du gerne vil blive bedre til kommunikation. Dette kan gælde både i arbejdsmæssige sammenhænge og privat.

Vi kalder vores uddannelsen ”Business”, fordi du kan tage det direkte hjem og bruge i din virksomhed.

NLP Business Practitioner-uddannelsen gavner dig til at kunne blive den bedste udgave af dig selv, så du kan inspirere og lede andre og sammen få succes.

Uddannelsen starter med niveauet kaldet ”NLP Business Practitioner”, hvor du bliver præsenteret for alt lige fra hypnose-sprog, psykoterapi og kognitivisme samt neurovidenskab og lingvistiske principper. Du arbejder med dine tanker, følelser og holdninger i en kontekst, så det kan bruges i din hverdag.

Du kan efter endt NLP Practitioner-uddannelse vælge at tage vores NLP Master Business Practitioner-uddannelse, som er en videreuddannelse, hvor du bliver endnu bedre inden for udvikling af dig selv og andre.

Hvad er en NLP-uddannelse?

Har du også brug for hjælp til at udvikle dig? Med en NLP-uddannelse får du hjælpemidlerne til at finde frem til de ressourcer og evner du går og gemmer på. En NLP-uddannelse er med andre ord også kendt som Neuro Lingvistisk Programmering og har vores intelligente underbevidsthed som omdrejningspunkt.

Uddannelsen er ikke en statslig uddannelse. 

PÅ NLP-uddannelsen får du læring omkring sammenhængen mellem sprog, handlinger og mentale systemer. Du kan på den måde også betegne NLP-uddannelsen som en uddannelse, hvor du bliver bedre til at kommunikere, forstå, tænke, agere og nyde de svære dialoger. Du lærer simpelthen at forandre dig selv og andre.

NLP har 4 niveauer:

  1. Practitioner

  2. Master Practitioner

  3. Trainer

  4. Master Trainer

Vi certificerer i både Practitioner og Master Practitioner, og det foregår via 2 uddannelser.

Vores uddannelser hedder ”Business” til mellemnavn, fordi de henvender sig til erhvervslivet, hvor deltagere ønsker at dygtiggøre sig og bruge værktøjerne og evnerne i deres nuværende arbejde.

Du kan tilmelde dig HNLP/NLP Business Practitioner-uddannelse her

Du kan tilmelde dig HNLP/NLP Master Business Practitioner-uddannelse her

Under uddannelsen anvendes redskaber, metoder og teknikker som er baseret på grene ud fra den moderne videnskab. NLP-uddannelsen indeholder elementer fra psykoterapi, kognitivisme, lingvistiske principper, hypnosesprog og neurovidenskab.

NLP er ikke i sig selv en videnskab eller en teori. NLP er skabt og skabes ud fra hvordan de dygtigste mennesker indenfor deres felt gør. På den måde ved vi også, at det virker, for der er allerede nogen der gør det – inklusive os selv 😊

Alle disse metoder og teknikker, som du bliver præsenteret for, gør dig altså i stand til at forandre og forbedre dit eget og andre liv på mange forskellige måder. Vil din virksomhed gerne blive bedre til ledelse, målsætning, samarbejde kommunikation, konfliktløsning, opbygning af selvtillid og selvværd eller innovation og kreativ tænkning, så er NLP-uddannelsen helt klart noget for dig eller nogen du kender.

Så kunne du tænke dig at give dig selv den gave at slippe dig løs i livet uden begrænsninger og negative tanker, så synes vi du skal tilmelde dig vores NLP-uddannelse. Start allerede i dag med at lave ændringer og gå hverdagen i møde, som den bedste udgave af dig selv. Her mener vi den udgave, som du i virkeligheden ønsker, men som du måske har valgt at holde tilbage, fordi du ikke tør eller har lært du ikke kan være. Lad dit sande jeg komme frem. Det vil ikke kun gavne dig selv, men også andre omkring dig.

Hvad er en NLP Business Practitioner?

På uddannelsen lærer du dig selv at kende, helt ind til knoglerne. Du får sider at se af dig selv, som gør dig mere rolig. Du bliver bedre til at håndtere, hvordan du selv vil agere i svære situationer og også hvordan du lærer at forstå andre. Uddannelsen benytter sig af udviklingen inden for tanker, følelser og handlinger. Du får altså en læring til blandt andet at læse mønstre i menneskelig opførsel, lære modelling til skabelse af nye resultater, forbedre dine kommunikative evner samt blive mere effektiv i dit personlige liv, professionelle netværk samt meget mere.

Du får med andre ord redskaber, teorier og metoder du kan anvende til slippe dig løs i livet, hvor du fremadrettet vil komme til at benytte dig af potentiale som du har gemt på. Du kan med vores NLP Business Practitioner-uddannelse være med til en forandring i DIN hjerne, som vil gavne dig resten af livet.

Du kan kort tid efter din uddannelse i NLP Business Practitioner, mærke, hvordan du har mere overskud. Uddannelsen er ikke kun med til at hjælpe dig arbejdsmæssigt men også privat.

Vi anbefaler, at du vælger vores NLP Business Practitioner-uddannelse, hvis du gerne vil være bedre til at vide hvad der er godt for dig, træffe beslutninger og finde ud af hvad succes er for dig samt hvordan du opnår det.

Vi er klar, når du er.

Om HNLP og NLP

HNLP/NLP Business Practitioner er en ny, unik uddannelse, der bygger videre på fundamentet af det universelle ledelsesværktøj, NLP, og integrerer det i din daglige ledelse.

Manden - med logo_edited.jpg.jpeg

Men den er ikke at sammenligne med traditionelle NLP-uddannelser. Her er du i krydsfeltet af at lede med forståelse for menneskets sammensatte natur, et afgørende, holistisk menneskesyn og den livsvigtige ansvarlighed. 

Du kan forvente intensiv læring, massiv værdi og solidt fundament baseret på nyeste hjerneforskning. Og du skal være indstillet på at arbejde med egne, uhensigtsmæssige, mentale blokeringer, der bremser dig og din evne til at præstere og skabe resultater.

Illustration af de tre hjerner vi alle har.

Sådan foregår det

HNLP/NLP Business Practitioner afvikles over 7 workshops á 2 dage (i alt 14 dage) med ca. 3 ugers mellemrum.

Holdene er små med max. 12 deltagere. Det sikrer et tillidsfuldt og respektfuldt forum med højt engagement og tid til den enkelte. Der er opgaver og forberedelse mellem hver workshop. 

Vi mødes alle dage kl. 9.00 – 16.00 på Låsbyvej 15, Skanderborg. 

Vi sørger for god kaffe, te og frisk frugt. 

NLP (Neuro-Linguistic Programming) er en moderne filosofi og psykologi, der tager udgangspunkt i, hvordan vi ved hjælp af vores sprog (Lingvistik) påvirker vores tanker (Neurologi) og de handlinger, som vi foretager os (Programmering).

NLP er udviklet af Richard Bandler og John Grinder.

HNLP (Humanistic Neuro-Linguistic Psychology) er kunsten og videnskaben til at være den bedste udgave af dig selv.

Det er kraftfulde metoder og psykiske strukturer, som hjælper dig til at overvinde udfordringer og vaner, så du kan opnå det du i virkeligheden kan.

HNLP er udviklet af John Overdurf og Julie Silverthorn

Humanistisk: vi er hele mennesker, og får kun maksimalt udbytte af vores anstrengelser ved at forstå HELE os selv

Neuro: vores nervesystem(er) hjælper os til at overleve og er den store læremester, dog ikke altid på en måde, som giver os mest glæde. Når du forstår dine nervesystemer oplever du mindre modstand og får større succes i livet

Linguistik: vores sprog og sproglige mønstre definerer hvem du tror du er, og fortæller også andre om, hvad du tror du er. Sproget påvirker både andre og dig selv, og er et af de stærkeste værktøjer til både ledelse og personlig udvikling, når det bruges bevidst. Sproget er både udenpå og indeni

Psykologi: vi er på samme tid komplekse og simple, og når vi forstår dette samspil, så forstår vi psykologien (sindet) og kan navigere som fisk i vandet, med smidighed og lethed, også i hverdagen