HNLP og NLP Uddannelse

Kunne du også tænke dig, at udvikle dig selv og andre? Så er NLP uddannelsen noget for dig. Med en NLP uddannelse bliver du lært i at bruge metoder, teknikker og redskaber, som hjælper dig til at finde dine potentialer frem, som du måske ikke selv troede du selv havde gemt i dig. Uddannelsen er berettiget til alle som ønsker en udvikling af sig selv. Det kan være alt lige fra bedre selvværd og selvtillid, ændring af dårlige vaner eller hvis du  gerne bare vil blive bedre til kommunikation og konfliktløsning. Dette kan gælde både i de arbejdsmæssige sammenhænge men også privat.

NLP uddannelsen gavner dig til at kunne blive den bedste udgave af dig selv, nemlig den udgave som du har gemt på eller ikke har turde at få frem. Uddannelsen starter med uddannelsen kaldet ”NLP practitioner”, hvor du kommer til at blive præsenteret alt lige inden for hypnose psykoterapi og kognitivisme samt neurovidenskab og lingvistiske principper. Du arbejder med dine tanker, følelser og holdninger. Yderligere har NLP selv udviklet teknikker til særlige forhold, som du bliver præsenteret for. Du kan bagefter din NLP practitioner uddannelse, vælge at tage vores NLP master business practitioner uddannelse, som er en videreuddannelse, hvor du bliver endnu bedre inden for udvikling af dig selv og andre.

Hvad er en NLP uddannelse?

Har du også brug for hjælp til at udvikle dig? Med en NLP uddannelse går du hjælpemidlerne til at finde frem til de ressourcer og evner du går og gemmer på, som du måske endda selv ikke vidste du havde eller besad. NLP uddannelse er med andre ord også kendt som Neuro Lingvistisk Programmering. Uddannelsen er ikke en statslig uddannelse. Men med denne uddannelse, giver du dig selv muligheden for at slippe dine potentialer fri. Rigtig mange af os har gode og relevante potentialer og egenskaber som vi ikke formår at få løsnet op for.  

PÅ NLP uddannelsen bliver du introduceret og får læring omkring sammenhængen mellem sprog, handlinger og mentale systemer. Du kan på den anden måde også betegne NLP uddannelsen, som en uddannelse hvor du bliver bedre til at kommunikere forstå, tænke, agerer og forstå i forskellige situationer. Du lærer simpelthen at forandre dig selv og andre.

Uddannelsen er delt op i to uddannelser. Når du tager en NLP uddannelse tager du først vores uddannelse ” NLP practitioner ”. Efterfulgt kan du vælge at tage vores uddannelse ” NLP master business practitioner ”, som er en videreuddannelse inden for vores NLP uddannelse.

Du kan tilmelde dig NLP Business Practitioner Uddannelse her

Du kan tilmelde dig NLP Master Business Practitioner Uddannelse her

Under uddannelsen anvendes redskaber, metoder og teknikker som er baseret på grene ud fra den moderne videnskab. NLP uddannelsen indebærer blandet andet psykoterapi, kognitivisme, lingvistiske principper, hypnoterapi og neurovidenskab. Yderligere har NLP selv skabt forskellige teknikker til særlige og konkrete formål, som du undervejs i uddannelsen kommer til at anvende.

Alle disse metoder og teknikker som du bliver præsenteret for gør dig altså i stand til at forandre og forbedre dit eget men også andre liv på mange forskellige måder. Så kæmper du måske med angst eller depression, skal have hjælp til ændring af vaner i forhold til rygning eller alkohol eller har vil din virksomhed måske egentlig bare gerne blive bedre til kommunikation, konfliktløsning, opbygning af selvtillid og selvværd som et led i salg og service, så er NLP uddannelsen helt klart noget for dig eller nogen du kender.

Så kunne du tænke dig, at give dig selv den gave at slippe dig sig løs i livet uden begrænsninger og negative tanker synes vi du skal tilmelde dig vores NLP uddannelse. Start allerede i dag med at lave ændringer og gå hverdagen i møde, som den bedste udgave af dig selv. Her mener vi den udgave, som du i virkeligheden ønsker, men som du måske har valgt at holde tilbage, fordi du ikke tør eller kan overskue at være. Lad dit sande jeg komme frem. Det ville ikke kun gavne dig selv, men også andre omkring dig.

Hvad er en NLP Business Practitioner?

På uddannelsen lærer du dig selv at kende, helt ind til knoglerne. Du får sider at se af dig selv, som du ikke troede du var i stand til at kunne finde frem. Du bliver bedre til at håndtere hvordan du skal selv skal agere i svære situationer men også hvordan du lære at forstå andre. Uddannelsen benytter sig meget af den udviklingen inden for tanker, følelser og handlinger. Du får altså en læring til blandt andet at læse mønstre i menneskelig opførsel, lære modelling til skabelse af nye resultater, forbedre din kommunikative evner samt blive mere effektiv i dit personlige liv professionelle netværk samt meget mere.

Du får med andre ord redskaber, teorier og metoder du kan anvende til slippe dig løs i livet, hvor du fremadrettet vil komme til at benytte dig af potentiale som du har gemt på. Vi ved ud fra erfaring at rigtig mange af os gemmer på en masse potentiale som vi er enten ikke tør at bruge eller som vi ikke kan overskue at vise frem. Men du kan med vores NLP Business Practitioner uddannelse være med til en forandring i DIN hjerne, som finder dit sande jeg frem.

Vores NLP Business Practitioner uddannelse gavner dig og andre således, at du i din hverdag helt automatisk, vil blive bedre til at kunne håndtere svære situationer, blive bedre til at kommunikere samt løse konflikter på en meget mere behagelig måde, fordi du lærer at arbejde med dine tanker følelser i forhold til hvordan du skal handle. Du kan kort tid efter din uddannelse i NLP Business Practitioner, mærke hvordan du har mere overskud, mærke din motivation og kommunikation er blevet bedre samt du får læring i egen selvledelse. Uddannelsen er ikke kun med til at hjælpe dig arbejdsmæssigt men også privat. Med dette kan du som sagt få hjælp til at ændre på dårlige vaner eller hvis du gerne vil styrke dit eget selvtillid og velvære.

Ved at du opnår en mere balanceret, meningsfuld og positiv hverdag, gavner både dig men også andre omkring dig. Vi anbefaler du vælger at tage vores NLP Business Practitioner uddannelse, hvis du kunne tænke dig at lære dig selv bedre at kende, i forhold til en tydning af dine strategier og erkendelse på, hvad der er success for dig.

Om HNLP og NLP

HNLP/NLP Business Practitioner er en ny, unik uddannelse, der bygger videre på fundamentet af det universelle ledelsesværktøj, NLP, og integrerer det i din daglige ledelse.

Manden - med logo_edited.jpg.jpeg

Men den er ikke at sammenligne med traditionelle NLP-uddannelser. Her er du i krydsfeltet af at lede med forståelse for menneskets sammensatte natur, et afgørende, holistisk menneskesyn og den livsvigtige ansvarlighed. 

Du kan forvente intensiv læring, massiv værdi og solidt fundament baseret på nyeste hjerneforskning. Og du skal være indstillet på at arbejde med egne, uhensigtsmæssige, mentale blokeringer, der bremser dig og din evne til at præstere og skabe resultater.

Illustration af de tre hjerner vi alle har.

Sådan foregår det

HNLP/NLP Business Practitioner afvikles over 7 workshops á 2 dage (i alt 14 dage) med ca. 3 ugers mellemrum.

Holdene er små med max. 12 deltagere. Det sikrer et tillidsfuldt og respektfuldt forum med højt engagement og tid til den enkelte. Der er opgaver og forberedelse mellem hver workshop. 

Vi mødes alle dage kl. 9.00 – 16.00 på Låsbyvej 15, Skanderborg. 

Vi sørger for god kaffe, te og frisk frugt. 

NLP (Neuro-Linguistic Programming) er en moderne filosofi og psykologi, der tager udgangspunkt i, hvordan vi ved hjælp af vores sprog (Lingvistik) påvirker vores tanker (Neurologi) og de handlinger, som vi foretager os (Programmering).

NLP er udviklet af Richard Bandler og John Grinder.

HNLP (Humanistic Neuro-Linguistic Psychology) er kunsten og videnskaben til at være den bedste udgave af dig selv.

Det er kraftfulde metoder og psykiske strukturer, som hjælper dig til at overvinde udfordringer og vaner, så du kan opnå det du i virkeligheden kan.

HNLP er udviklet af John Overdurf og Julie Silverthorn

Humanistisk: vi er hele mennesker, og får kun maksimalt udbytte af vores anstrengelser ved at forstå HELE os selv

Neuro: vores nervesystem(er) hjælper os til at overleve og er den store læremester, dog ikke altid på en måde, som giver os mest glæde. Når du forstår dine nervesystemer oplever du mindre modstand og får større succes i livet

Linguistik: vores sprog og sproglige mønstre definerer hvem du tror du er, og fortæller også andre om, hvad du tror du er. Sproget påvirker både andre og dig selv, og er et af de stærkeste værktøjer til både ledelse og personlig udvikling, når det bruges bevidst. Sproget er både udenpå og indeni

Psykologi: vi er på samme tid komplekse og simple, og når vi forstår dette samspil, så forstår vi psykologien (sindet) og kan navigere som fisk i vandet, med smidighed og lethed, også i hverdagen

Er det tid til at få udfordret hjernen og høre om professionel ledelse, personlig udvikling og succes, så kan du vælge om det passer bedst i dagtimerne eller om aftenen?