Hvor langt vil du flytte dig og din gruppe?


Udviklende FORLØB

Det er blevet et buzzword at “vækste”. “Du skal vækste din virksomhed”. Husker du også at have fokus på andet end vækst?

Økonomi er nemlig en kortsigtet motivator, der kan ende med at skabe det modsatte. Det er derfor vigtigt også at arbejde med det, der understøtter dine og medarbejdernes livsstrategier, og indrette en hverdag, hvor det, du laver, er godt for dig og for andre. Du skal opdyrke en meningsfuld kultur i din organisation, og blive dygtigere hver dag.

SÅ kommer økonomien, så investorer og ejere bliver endnu mere tilfredse. 

Troels har formået, på en god og konstruktiv måde, at skabe en god holdånd og få os til at arbejde sammen som et team. Jeg vil gerne takke Troels for, at han har ændret vores arbejdsplads til et dejligt sted at være ansat, og givet os motivationen tilbage.
— Anna-Marie Schmidt, Salgschef Vest hos Grafiket
 

Et dybere samarbejde er for dig, der …

  • Vil skabe et solidt, bæredygtigt fundament for at kunne forme forandringer og fremtiden.

  • Mangler konkret og fortrolig ledersparring med en udefrakommende, der kender din organisation helt indefra, og som siger præcist det, du har brug for at høre.

  • Har erkendt, at I har svært ved at tjene penge. Det er bydende nødvendigt, at I gentænker organisationens taktikbræt.

  • Bruger negativ energi på konflikter og ting, der går i hårdknude – i stedet for motiverende energi på muligheder og udvikling.

  • Savner, at dine medarbejdere/ledergruppe tager ansvar. Du er ofte gået i clinch med dem på det punkt – men intet hjælper.

  • Er udfordret på dårligt samarbejde, dårlig stemning, dårligt humør – og for mange fejl. Du har prøvet ALT, men det bliver ikke bedre.

Måske du tænker, at I ikke er så langt fra målet, men at du har brug for hjælp til trivselsmålinger og -samtaler. Udvikling af salg. Eller til at ansætte de rigtige medarbejdere, der passer ind i jeres kultur?

Glæder mig til flere gode sessioner og samtaler. Du flytter os og mig i en rigtig spændende retning. FEDT.
— Carsten Bank Nielsen, Infrastruktur og Service Salgschef, Dustin Group

Eksempler på langtidsvirkende forløb:

SPARRING AF (EJER)LEDER 

Direkte og fordomsfri sparring på personlige livsstrategier, blinde pletter, samspillet i ledergruppen og den overordnede samarbejdskultur.  

VIRKSOMHEDS-FUNDAMENT

Den direkte vej til at skabe en ledelse, der sikrer en bæredygtig virksomhed – både på kort og langt sigt. 

LEDERTRÆNING

Intensiv leder- og samarbejdsudvikling med øget selvindsigt og udvidet forståelse for, hvordan mennesker motiveres og skaber holdbare resultater. 

 

Sådan er processen:

  • Rammen for vores samarbejde tager afsæt i det eksakte behov og i en fælles målafklaring og 360° kulturtest: Hvad er den reelle udfordring? Hvilke beviser godtgør, at samarbejdet er en succes?

  • Udviklingsforløb foregår typisk 2-3 dage om måneden i din organisation og leder(gruppe) og 2-3 dage om måneden hos mig - afhængig af antal 1:1 seancer. Internatophold er også en mulighed.

  • Men igen: Rammen tilpasses din udfordring.

  • Alle gruppeforløb starter og slutter med individuelle sessioner, der sikrer størst muligt udbytte for den enkelte leder og en stærk integration og forankring i hverdagen.

Kombinationen af stor menneskelig indsigt med evnen til struktureret at kombinere arbejdet i en proces med fokus på resultatet på den lange bane bevirker, at Troels Brink evner at skabe den forståelse for og ansvarlighed omkring en strategisk retning, der virkelig flytter de i Konkordias forløb involverede mennesker. Hos Dustin har det åbnet nye perspektiver, der kan bidrage til fortsat profitabel vækst.

Troels Brink er ikke bange for at udfordre og dermed skabe et perspektiv, der bevirker, at man i hans nærvær uden større besvær kan bevæge sig uden for den komfort zone, der ofte kan bremse personlig udvikling og selvindsigt. Dette har for mig både i min professionelle rolle, men også i den private sfære bidraget særdeles positivt.

Med baggrund i ovenstående vil jeg klart anbefale Troels Brink til andre. Dette handler ikke blot om, at Konkordia har en både bred og dyb værktøjskasse, der kan benyttes, når forretningen og medarbejderne deri skal udvikles, men også at Konkordia i Troels Brink har en ildsjæl, der virkelig brænder for at skabe resultater for de virksomheder, han vælger at samarbejde med.
— Morten Jakobi Nielsen, Head of People Development, Dustin Group

Skal vi tage en snak om et eventuelt samarbejde?

Lad os mødes til et gratis og uforpligtende afklaringsmøde, og få mine input til det første, nærliggende skridt for dig og din virksomhed.

Ring til mig i dag - T. +45 6133 5511