FOR LEDERE OG VIRKSOMHEDSEJERE DER
VIL HENTE DERES RESPEKT HJEM:

Kender du dine livsstrategier
- og er du den leder, du gerne vil være?

Det er essentielt for evnen til at lede andre, at vi kan lede os selv. Morgendagens helte er mennesker, der tør søge sandheden, skabe tillid og insistere på et liv, hvor mening og mål kobles. 

Mennesker, der har så meget styr på deres livsstrategier, at de styrer deres liv. 

 

Så hvad er livsstrategier?

En stor del af svaret på dét ligger i de omgivelser, du er vokset op i. Hvilke rollemodeller har du haft, og hvad har de lært dig? Hvordan forholder du dig til andre mennesker, til penge, til materielle goder, forventninger til livet, til at blive ledet af andre, til at lede andre, til at løse konflikter - og hvad er succes og et godt liv for dig? 

Gennem din opvækst har du fået en hær af følelser og overbevisninger, og dem stræber du – ubevidst – efter at holde i live. De bliver dine livsstrategier og dit afsæt for at handle. Og de sætter sig i øvrigt også i din krop. 

Men det er bare strategier. De kan ændres, og du har valg. Du kan beslutte dig for at ændre din grundfølelse. Du kan beslutte dig for at være fri. Ubetinget fri. 

Min grundtanke er, at vi skal fungere personligt for at være motiverede og tage ejerskab. En meningsbåret kultur – som leves af lederen og understøtter den enkeltes præferencer – er 100 gange stærkere end forretningsstrategi alene.
— Troels Brink
 

Jeg har selv været dér, hvor jeg gjorde ALT det, jeg havde lært, var det rigtige. Det var bare ikke det rigtige, jeg havde lært. Og jeg havde – uden at vide det – taget mine sande værdier ud af ligningen.

Nu hjælper jeg andre ledere med samme udfordring. Via 1:1 coaching, workshops, forløb, NLP-uddannelser og foredrag.

Jeg arbejder i hele landet, og kommer altid gerne på besøg til et gratis og uforpligtende afklaringsmøde. 
 

Ring til mig i dag – T. +45 6133 5511

Troels Brink

 
 

[ KONKORDIA (latin Concordia) ~ Harmoni ]