Kære nysgerrige medmenneske

Det er mig en stor fornøjelse af udbringe fortræffelighederne ved HNLP og NLP efter 10 års uddannelse, træning og undervisning flere steder i verden. Nu er det måske din tur til at opleve, hvordan mental overhalingskraft føles? Det er nemlig det man får. For mig er det en livsændrende fornøjelse at være på forkant, og vide hvad der skal til for at være en succes. Ved du hvad det er for dig?

Du tilbydes en GRATIS introaften om HNLP/NLP Business Practitioner, hvor jeg kombinerer de bedste værktøjer fra psykologien med erhvervslivets tilgang til ledelse, succes, målsætning, trivsel m.m. Ved at kombinere psykologi og succes får du meget lettere ved at være menneske og leder.

Humanistisk: vi er hele mennesker, og får kun maksimalt udbytte af vores anstrengelser ved at forstå HELE os selv

Neuro: vores nervesystem(er) hjælper os til at overleve og er den store læremester, dog ikke altid på en måde, som giver os mest glæde. Når du forstår dine nervesystemer oplever du mindre modstand og får større succes i livet

Linguistik: vores sprog og sproglige mønstre definerer hvem du tror du er, og fortæller også andre om, hvad du tror du er. Sproget påvirker både andre og dig selv, og er et af de stærkeste værktøjer til både ledelse og personlig udvikling, når det bruges bevidst. Sproget er både udenpå og indeni

Psykologi: vi er på samme tid komplekse og simple, og når vi forstår dette samspil, så forstår vi psykologien (sindet) og kan navigere som fisk i vandet, med smidighed og lethed, også i hverdagen

Hvis du har mod på at få udfordret hjernen, så vil det glæde mig at se dig mandag d. 18. juni 2018 kl. 19.00 - 22.00. Her vil du også høre om HNLP/NLP Business Practitioner-uddannelsen, hvor holdet starter torsdag d. 30. august 2018.

Er det nu vi ses?

De bedste hilsner

Troels Brink

 

NLP (Neuro-Linguistic Programming) er en moderne filosofi og psykologi, der tager udgangspunkt i, hvordan vi ved hjælp af vores sprog (Lingvistik) påvirker vores tanker (Neurologi) og de handlinger, som vi foretager os (Programmering).

NLP er udviklet af Richard Bandler og John Grinder.

HNLP (Humanistic Neuro-Linguistic Psychology) er kunsten og videnskaben til at forstå og være hele dig selv.

Det er kraftfulde metoder og psykiske strukturer, som hjælper dig til at overvinde udfordringer og vaner, så du kan opnå det du i virkeligheden kan.

HNLP er udviklet af John Overdurf og Julie Silverthorn


PERSONLIGT FÅR DU: 

  • Viden om hvad HNLP og NLP kan gøre for dig
     
  • Indsigt i nogle af de mønstre, der enten driller eller støtter dig
     
  • En hyggelig aften i godt selskab med andre nysgerrige, udviklingsparate mennesker

Om Troels

Underviser og facilitator er Troels Brink. Troels er kendt for sin unikke evne til at føre mennesker gennem udviklingsprocesser, der gør dem i stand til at lede sig selv og andre på højeste niveau.

Han ved alt om at kæmpe den ulige kamp, der opstår, når man stræber efter at gøre det så godt, man overhovedet kan – men desværre med afsæt i gamle overbevisninger og ubevidste livsstrategier. Troels har den særlige værktøjskasse, der skal til for at erstatte uhensigtsmæssige mentale blokeringer med nye, meningsdrevede og værdibaserede mønstre. 

Troels Brink

Troels Brink