Det siger andre

Udsagn & cases


NLP-uddannelse

I mit samarbejde med Troels har jeg oplevet Troels som supermotiveret altid velforberedt og en rigtig dygtig formidler.

Jeg har fået rigtig meget ud af samarbejdet. Både privat og professionelt. Primært oplever væsentlig mindre modstand i hverdagen. Mange komplekse situationer er blevet nemmere at håndtere.

Men det har også givet mig en indsigt i hvordan min egen person påvirker andre i negativ og positiv retning. I særdeleshed hvordan mere eller mindre af min personlighed kan gøre det nemmere eller sværere at opnå et mål.
— Kristian Rohde, Teamleder Salg, Dustin Group
Hej Troels

Tak for et par gode dage ved dig.
Det er utroligt som tiden flyver på de to dage.
Så du skal have tak for god og spændende undervisning.
— Ib Vitting Andersen, Produktionschef, Linco Food Systems A/S
Troels har for mig været, og er stadig, en uundværlig hjælp og inspiration i mit arbejde med Passion For Unge. Troels formår at skabe konstruktive forbindelser mellem mine tvivler og mine ønskede mål. Efter kort tid og en villighed til at rykke sig, kan Troels få mig til at opnå ting som havde taget mig selv lang tid, at nå frem til. Det virker! Jeg kan kun anbefale Troels og hans behagelige måde, at fremme menneskers bedste evner på.

Jeg har haft stor nytte af Troels som iværksætter. Jeg er idag stolt af, hvor langt jeg allerede er kommet.
— Passion For Unge - Kasper Schram - Foredragsholder/iværksætter

Forløb

Vi savnede en overordnet struktur i virksomheden og sparring til ledelsen i forhold til den fremtidige retning.

Vi fik kontakt til Troels efter en fra vores vennekreds anbefalede ham. Efter et par samtaler, fandt vi at Troels kan noget som vi ikke kan, mhs. til ledelse og struktur. Samtidig har han et positivt menneskesyn og det var vigtigt for os, derfor indledte vi samarbejdet.

Troels har bidraget til at der er skabt et godt fundament i virksomheden, så vi nu er klar til den fremtidige vækst.

Samtidig har Troels bidraget til, at vi får mest muligt ud af vores Advisory Board-møder og får implementeret det vi beslutter i hverdagen.
— Laila og Per Vangsgaard, ejere af Cost:bart

Workshop

Vi var et nyt marketingteam, som havde brug for at få sat fælles kurs og værdier for vores arbejde.

Troels faciliterede en fantastisk dag, hvor vi for første gang rent faktisk fik ”talt” sammen. På trods af, at han ikke kendte os som personer, formåede han at skabe en tryg, åben og ærlig ramme om dagen. Det virkede næsten som om, at han kendte os på forhånd.

Da vi kom, var alle fokuserede på egne opgaver og silotænkning og vi ikke agerede som et team.

I løbet af workshoppen fik vi sammen sat ord på vores værdier, hvordan vi ønskede at samarbejde og fremstå som et team. Vi fik også lært at rose hinanden (hvilket var svært i starten at gøre og modtage) – et aspekt, som vi har praktiseret efterfølgende på alle teammøder.

Det er utroligt, hvor meget en enkelt dag kan betyde.
— Marlene Birk Puggaard, Marketing Manger, Arla Foodservice.

1:1 coaching

Du har et vildt godt setup i dit uddannelseslokale. Jeg fik fornyet energi og en masse nye idéer, ikke kun omkring mit job, men også udenfor jobbet. Jeg føler helt klart, at jeg lærte noget nyt idag. Det lover rigtig godt for den uddannelse du vil tilbyde. Jeg glæder mig i hvert fald.
— Morten Wølke, Teamleder Produktion, Grafiket A/S
Tak for hjælpen.
Du har virkelig fået sat skub i nogle ting, tak for det. Du er super dygtig.
Det er dejligt igen at være ovenpå.
Ha’ en rigtig god sommer.
— Susanne Merete Andersen, IT systemkonsulent, Sanistål A/S
Jeg har over en periode på 3-4 måneder haft et forløb med Troels Brink, som skulle give mig bedre struktur samt overskud og dermed bruge energien rigtigt i en travl hverdag. Resultatet har jeg været ovenud tilfreds med og er kommet længere, end jeg havde turde tro på fra starten af. Han har givet mig gode værktøjer til, hvordan jeg bedre håndterer udfordringer. Det har gjort, at i dag er bedre til at fokusere på de rigtige ting i stedet for at bruge energien, hvor jeg alligevel ikke kan gøre en forskel. Min hverdag er blevet mere overskuelig og har givet et personligt overskud, som gør det lettere at nå mine mål.
— Mikkel Skougaard Pedersen, Account Manager, Dustin A/S
Jeg har haft fornøjelsen af at have Troels som både underviser og coach. Som underviser er Troels velforberedt, men giver også plads til det, der bare sker i rummet. Det er tydeligt, at han har et højt fagligt niveau, som jeg kun kan blive imponeret over. Han er en dygtig formidler, der kommer med gode eksempler, hvilket i min optik fremmer forståelsen for det, der bliver undervist i. Derudover er han nærværende og jeg fornemmer tydeligt hans engagement og lyst til at gøre noget godt for andre. Det samme sker, når han coacher. Jeg har altid følt mig tryg, når jeg har siddet overfor Troels. Han er nærværende og sætter sig selv ud af spil, så fokus kun er på mig og den problemstilling, jeg står i. Han er anerkendende og nysgerrig og formår at stille de helt rigtige spørgsmål, der giver forandringen.
— Ann-Kirstine Helwig Pedersen, Pædagogisk Leder, Børnehaven Fuglereden